Kristus živi

Posted in Pričevanja

Kristus živi!

To pričevanje piševa, ker želiva pokazati oziroma potrditi, da se tudi danes razodevajo čudovita božja dela. Pričujeva o čudežnem daru, ki sva ga prejela od našega Gospoda Jezusa Kristusa. Samo On je tisti, ki uslišuje in uresničuje naše prošnje ter posvečuje naše življenje.

Po dveh letih zakona (v letu 1999) nama je Bog podaril otroka. Žal se je že v nosečnosti pokazalo, da z njegovim zdravjem ni vse dobro. Ta prva nosečnost se je končala v sedmem mesecu nosečnosti s smrtjo otroka. Od takrat dalje nisva mogla imeti otrok. Bila sva na vseh zdravstvenih preiskavah. Zdravstveni izvidi so pokazali, da gre za nepojasnjeno neplodnost. Pred nama je bila odločitev o umetni oploditvi, ki sva jo odklonila. Nato se je začela najina pot v poglobljeno duhovno življenje in iskanje božje pomoči.

Poleti leta 2002 sva bila v Međugorju, kjer sva rešila, z Božjo milostjo in Marijino pomočjo, vse notranje rane in bolečine, ki sva jih dobila ob izgubi otroka. Otroku sva dokončno dala ime, ga sprejela, opravila sva krst želja in veliko molila za najine rane in bolečine. Iz Međugorja sva odšla mirna, z radostjo v srcu in polna milosti, ki naju je spremljala v nadaljnjem življenju.

Pravi duhovni preobrat se je v najini družini zgodil leta 2003, ko sem prebral knjigo očeta Jamesa Manjackala Novo nebo in nova zemlja. Kot bi mi nekdo potegnil zaveso izpred oči. Na vse sem začel gledati drugače kot prej. Dana mi je bila božja milost!!! V najini družini se je začelo vse spreminjati. Iz hiše sva odstranila televizijo, uničila vsa vse obleke, knjige, obeske, zvončke, CD-je, vaze… za katere nisva bila prepričana o izvoru in delovanju hudega duha v njih. Odpovedala sva vse časopise razen verskih, vsak dan sva začela prebirati Sveto pismo, več sva začela moliti, dnevno sva se začela hoditi k sv. Maši in letos sva se pridružila molitveni skupini Prenove v Duhu na Kapeli (Nova Gorica).

Bog naju je vodil skozi to preizkušnjo, ker je želel v najinem življenju nekaj spremeniti. Želel je, da se spreobrneva in da se otroci, ki jih bova imela rodijo v zdravo duhovno okolje.
Julija 2004 sva se udeležila seminarja očeta Jamesa Manjackala na Kureščku. To je bilo za naju nekaj novega saj do takrat še nisva bila na takšnem seminarju. Pred seminarjem sva prebrala nekaj knjig o tovrstnih seminarjih, notranjem in telesnem ozdravljenju.

Po polaganju rok in počivanju v duhu, zadnji dan seminarja, je sledila molitev za notranje ozdravljenje. Oba z možem sva doživela notranje in telesno ozdravljenje. Med samo molitvijo za ozdravljenje je oče James dejal, da pet parov ozdravlja na rodilih. Kmalu zatem pa, da bodo trije pari dobili otroka. Bila sva trdno prepričana, da sva med njimi tudi midva. O tem nisva dvomila. Septembra 2004 je žena zanosila. Rodila se nama je čudovita hčerka Anastazija Marija.

Hvala ti Gospod Jezus! Ti resnično nikoli ne razočaraš!

(zapisano oktobra 2007) Milena, Tadej in Anastazija Marija Košuta,
Brestovica pri Komnu 55/A, 6223 Komen;
Tel.: 05/766-43-97, GSM: 041/489-208

Krst Anastazije Marije

Anastazija Marija pri slavljenju

Družinska fotografija