MAŠE ZA NOTRANJE OZDRAVLJENJE

Vsak drugi torek v mesecu ob 19. uri je sveta maša za ozdravljenje in osvoboditev v Kranju, v cerkvi  Sv. Modesta na Zlatem polju. Pred mašo je molitev rožnega venca. Na voljo je tudi spovednik. Po maši je blagoslov olja, soli in vode ter molitev nad posamezniki.

Vsak tretji ponedeljek v mesecu , ob 20 uri (19:45-slavljenje) je sveta maša za ozdravljenje in osvoboditev v Dravljah. Po maši je blagoslov z Najsvetejšim in molitev nad posamezniki. 

Vsak drugi četrtek v mesecu ob 18. uri je v cerkvi Svetega Lenarta v Novem mestu sveta maša za notranje ozdravljenje in ozdravljenje rodbinskega debla ter molitev za potrebe posameznikov.

Maša za ozdravljenje rodbinskega debla je na Blokah vsak tretji četrtek v mesecu ob 19:00 uri, v cerkvi Sv. Mihaela na Blokah / Nova vas, Fara 18 /. Po maši je blagoslov z Najsvetejšim in molitev nad posamezniki.

V mariborski stolnici je sveta maša za ozdravljenje notranjih ran in rodbinskega debla vsako četrto soboto v mesecu ob 18.30. Sveto mašo daruje duhovnik Janez Vagner.
Tudi mašni namen je za ozdravljenje notranjih ran in rodbinskega debla. V ta namen so zaobjeti vsi ljudje, še posebej pa tisti, ki so takrat navzoči.
Po sv. maši se izpostavi Najsvetejše in vsak, kdor želi, lahko pride na kratko molitev in maziljenje s serafinovim oljem.