MAŠE ZA NOTRANJE OZDRAVLJENJE

Vsak drugi torek v mesecu, ob 19. uri sveta maša za ozdravljenje in osvoboditev v Kranju, v cerkvi  Sv. Modesta na Zlatem polju. Sveto mašo daruje duhovnik Peter Nastran. Pred mašo molitev rožnega venca. Na voljo bo tudi spovednik. Po maši bo blagoslov olja, soli in vode ter molitev nad posamezniki.

Vsak tretji ponedeljek v mesecu , ob 20 uri (19:45-slavljenje), sveta maša za ozdravljenje in osvoboditev v Dravljah. Sveto mašo daruje duhovnik Peter Nastran. Po maši bo blagoslov z Najsvetejšim in molitev nad posamezniki. 

Vsak drugi četrtek v mesecu  ob 18 uriv cerkvi Svetega Lenarta v Novem mestu. Sveta maša za notranje ozdravljenje in ozdravljenje družinskega debla ter molitev za potrebe posameznikov. Sveto mašo daruje p. Peter Vrabec.

Maša na Blokah je vsak tretji četrtek v mesecu, ob 19:00 uri, v cerkvi Sv. Mihaela na Blokah / Nova vas, Fara 18 /. Sveto mašo daruje župnik Anton Marinko. Po maši bo blagoslov z Najsvetejšim in molitev nad posamezniki.

V mariborski stolnici je sveta maša za ozdravljenje notranjih ran in rodbinskega debla vsako četrto soboto v mesecu ob 18.30. Sveto mašo daruje duhovnik Janez Vagner.
Tudi mašni namen je za ozdravljenje notranjih ran in rodbinskega debla. V ta namen so zaobjeti vsi ljudje, še posebej pa tisti, ki so takrat navzoči.
Po sv. maši se izpostavi Najsvetejše in vsak, kdor želi, lahko pride na kratko molitev in maziljenje s serafinovim oljem.