Molitev za osvoboditev po metodi N. Lozana - MB

Preloži svoje breme na Gospoda, on bo skrbel zate, nikoli ne bo dopustil, da bi pravični omahnil.

Ps 55,23

Želite prejeti celoten blagoslov? Osvoboditev bo spremenila vklenjenost in ujetost ter nemoč, zlomljenost in zatiranost človeka v blagoslov. Sovraštvo, ošabnost, neodpuščanje, grenkoba, strah, travme, negotovost, fiksne ideje, fobije,… bodo položeni pred Gospoda, ki rad osvobaja in ozdravlja.

Dobra osebna priprava je pogoj za uspeh molitev po metodi Neala Lozana, prebrati je potrebno prvih 9 poglavij knjige Osvobojen imenovanega avtorja in se pripravljati z molitvijo.

Prijave sprejemamo na e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Molitev za osvoboditev po metodi N. Lozana - LJ in NM

Vem za načrte, ki jih imam z vami, govori Gospod: načrte blaginje in ne nesreče, da vam dam prihodnost in upanje.

Jer, 29,11

  • imate v sebi globoko žalost, ki vas spremlja že leta;
  • vas je strah; ste obupani;
  • ste doživeli hude krivice, pa ne zmorete odpustiti;
  • dvomite, da ima vaše življenje smisel;
  • imate težave z zasvojenostjo;
  • vas obvladujeta jeza ali sovraštvo;
  • s težavo obvladujete sebičnost, napuh, zavist, zagrenjenost;
  • se borite s strahovi, travmami, kompleksi, dvomi, fobijami, fiksnimi idejami;
  • vas obvladujejo misli kot: ne razumejo me, ne cenijo me, to si zaslužim... 

Vse to so ovire za srečno in svobodno življenje!

Mnogi kristjani se vedno znova borijo z istim grehom, nekateri so ujeti v razne odvisnosti, zato iščejo nasvete pri terapevtih, se spovedujejo, a čeprav postavijo Boga v središče svojega življenja, se še vedno počutijo zvezane, ujete in nemočne. Radi bi bili svobodni, pa jim ne uspe. Nekateri se sprašujejo, ali so morda pod vplivom hudobnih duhov. Molitev za osvoboditev je poseben način molitve, ki kristjanu pomaga, da se notranje osvobodi in zapre vrata vplivom hudobnega duha. Osredotočena je na človeka, da z močjo evangelija in Božje milosti postane svoboden. Osvoboditev od navezanosti je proces, je čudovito delo Svetega Duha, ki ga posameznik nadaljuje sam z Božjo pomočjo, potem ko se je že udeležil molitve in spoznal moč osvoboditve po metodi petih ključev: kesanje, odpuščanje, odpoved, oblast in blagoslov.

Avtor Neal Lozano v knjigi OSVOBOJEN pojasni, zakaj se je treba osvoboditi duhov, ki nam preprečujejo, da bi živeli v polnosti z Bogom, ljudmi in s samim seboj. Da bi lažje razumeli proces osvoboditve, je knjigo treba prebrati, preden gremo k molitvi za osvoboditev. Molitev poteka individualno v navzočnosti molivca in priprošnjika in traja približno eno uro. V njej se z uporabo petih ključev z Jezusovo oblastjo osvobodimo napuha, sebičnosti, arogance, večvrednosti, objestnosti, hinavščine, zagledanosti v svoj prav, samovšečnosti, sovraštva, nesprejemanja, zavisti, maščevalnosti, besa, zagrenjenosti, neodpuščanja, strahov, travm, fiksnih idej, kompleksov, fobij, slabih miselnih vzorcev bolezni in drugih negativnih vplivov, ki človeka držijo v oblasti notranje zvezanosti in nesvobode.

Molitev za osvoboditev poteka po metodi petih ključev:

1.   KESANJE
2.   ODPUŠČANJE
3.   ODPOVED
4.   OBLAST
5.   BLAGOSLOV

Pogoj za prijavo je osebna priprava s knjigo
(prebran vsaj prvi del knjige do vključno 9. poglavja)

Prijave za molitev za osvoboditev Ljubljana

PRIJAVE: Darja Justinek vsak torek in četrtek od 17. do 19.ure na tel. 041/364-668 ali preko e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijave za molitev za osvoboditev Novo mesto

PRIJAVE: prijavite se Vinku Kocjanu tel. 040-590-613 ali animatorjem molitvenih skupin, ki vam bodo dali potrebna navodila.

Duh Gospodov je nad menoj, ker me je mazilil, da prinesem blagovest ubogim. Poslal me je, da oznanim jetnikom prostost in slepim vid, da pustim zatirane na prostost, da oznanim leto, ki je ljubo Gospodu.

Lk 4,18-19

Gospodovi osvobojenci se bodo vrnili in prišli s pesmijo na Sion. Nad njihovo glavo bo večno veselje, dosegli bodo radost in veselje, žalost in vzdihovanje bosta zbežala. 

 Iz 35,10