MAŠE ZA NOTRANJE OZDRAVLJENJE

Jezus v soboto ozdravi sključeno ženo

V soboto je učil v neki shodnici. In glej, tam je bila tudi žena, ki je že osemnajst let imela duha bolezni. Bila je sključena in se sploh ni mogla vzravnati. Ko jo je Jezus videl, jo je poklical k sebi in ji rekel: »Žena, rešena si svoje bolezni.« Položil je nanjo roke in takoj se je vzravnala in slavila Boga. Oglasil pa se je predstojnik shodnice. Nejevoljen je bil, ker jo je Jezus ozdravil v soboto, in je govoril množici: »Šest dni je, v katerih je treba delati. Ob teh dneh torej prihajajte in se dajajte zdraviti, ne pa na sobotni dan.« Gospod pa mu je odgovoril: »Hinavci! Ali ne odveže vsak od vas v soboto svojega vola ali osla od jasli in ga žene napajat? Te pa, ki je Abrahamova hči in jo je satan zvezal za – poslušajte – osemnajst let, ni bilo potrebno rešiti te vezi na sobotni dan?« Ko je to govoril, je bilo vse njegove nasprotnike sram, vsa množica pa se je veselila vseh veličastnih reči, ki jih je delal.

Lk 13,10-17

 

Ljubljana

Vsak tretji ponedeljek v mesecu , ob 20. uri (19:45-slavljenje) je sveta maša za ozdravljenje in osvoboditev v Dravljah. Po maši je blagoslov z Najsvetejšim in molitev nad posamezniki. 

Logatec

Vsako tretjo nedeljo v mesecu , ob 18. uri, je sveta maša za ozdravljenje in osvoboditev v  župnijski cerkvi Svetega Nikolaja v Dolenjem Logatcu. Na začetku maše je karizmatičen uvod v molitev za ozdravljenje in ozdravitev, maša pa se zaključi z izpostavitvijo Najsvetejšega in molitvijo s polaganjem rok nad posamezniki.  

Kranj

Vsak drugi torek v mesecu ob 19. uri je sveta maša za ozdravljenje in osvoboditev v Kranju, v cerkvi  Sv. Modesta na Zlatem polju. Pred mašo je molitev rožnega venca. Na voljo je tudi spovednik. Po maši je blagoslov olja, soli in vode ter molitev nad posamezniki.

Novo mesto

Vsak drugi četrtek v mesecu ob 18. uri je v cerkvi Svetega Lenarta v Novem mestu sveta maša za notranje ozdravljenje in ozdravljenje rodbinskega debla ter molitev za potrebe posameznikov.

Polenšak

Karizmatična slavilna srečanja za ozdravljenje v moči Svetega Duha so vsako prvo nedeljo v mesecu ob 17. uri v milostni, romarski cerkvi Obiskanja Device Marije na Polenšaku. Srečanja vodi duhovnik Dušan Todorovič.

Maribor

V cerkvi Sv. Magdalene v Mariboru so vsako 1. in 3. soboto v mesecu ob 16. uri karizmatične sv. maše za ozdravljenje, ki jih daruje duhovnik Zoran Kodela.

mariborski stolnici je sveta maša za ozdravljenje notranjih ran in rodbinskega debla vsako četrto soboto v mesecu ob 18.30. Sveto mašo daruje duhovnik Janez Vagner. Mašni namen je za ozdravljenje notranjih ran in rodbinskega debla. V ta namen so zaobjeti vsi ljudje, še posebej pa tisti, ki so takrat navzoči. Po sv. maši se izpostavi Najsvetejše in vsak, kdor želi, lahko pride na kratko molitev in maziljenje s serafinovim oljem. 

V cerkvi Sv. Rešnjega Telesa (Cesta zmage 29) vsako zadnjo nedeljo v mesecu. Program: 15.00 Rožni venec Božjega usmiljenja + 15.15 Slavljenje in češčenje + 16.00 poučevanje + 17.30 odmor + 18.00 sveta maša + 19.00 molitve za potrebe posameznikov.

 

+   PRISRČNO VABLJENI IN   +

D O B R O D O Š L I !