Seminar krščanskih duhovnih plesov

Posted in Evangelizacija || Predavanja, seminarji, duhovne vaje

Katoliška karizmatična prenova v Svetem Duhu, Molitvena skupina Logatec, vabi na seminar krščanskih duhovnih plesov, ki ga bosta vodila dr. Peter Nastran, župnik v Koroški Beli in Darja Bažec, animatorka Molitvene skupine Logatec.
 
Seminar bo v soboto, 22. decembra 2018, od 9:00 do približno 12:00 ure
 
Lokacija izvedbe: kapela v Domu Marije in Marte, nasproti župnijske cerkve sv. Nikolaja v Dolnjem Logatcu, Notranjska cesta 6, Logatec
 
Krščanski duhovni plesi vodijo udeležence plesa k Gospodu. Plesi izražajo veselje nad Gospodovo navzočnostjo in slavljenje Gospoda, tako kot se je veselil starozavezni kralj David, ko je plesal pred Skrinjo zaveze. Govorili bomo o pomenu molitvenih plesov, plesali in ponovno govorili o vlogi telesa pri molitvi oziroma molitvenih držah. Na koncu bodo še molitve nad posamezniki in skromen agape. 
 
Seminar je brezplačen, zaželeni pa so prostovoljni prispevki.
 
Prijave sprejemamo izključno na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., do vključno 20. decembra 2018. Število udeležencev je omejeno na 15. V primeru večjega števila udeležencev bomo seminar ponovili.
 
 
Katoliška karizmatična prenova 
Nadškofija Ljubljana
Molitvena skupina Logatec